Details piano concert in Zeist op zaterdag 21 oktober 2017
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Wouter Harbers
Andere uitvoerenden : Robert Cekov, viool
& Bach Quartet
Programma : De ambitieuze Zeister pianist Wouter Harbers (31) komt met een nieuwe serie pianoconcerten in de Broedergemeente te Zeist! Zaterdagavond 21 oktober gaat deze serie van start. Wouter neemt u die avond graag mee op een muzikale wereldreis met een toegankelijke mix van klassieke werken en filmmuziek, die hij uitvoert met het professionele Bach Quartet. Daarnaast brengt violist Robert Cekov uiteenlopende solo’s: van een ontroerend Ave Maria tot zinderende Hongaarse dansen.  

De kerkzaal wordt sprookjesachtig verlicht zodat u even helemaal in een andere wereld bent. De pianist vertelt interessante en ludieke anekdotes rondom de geprogrammeerde muziek. In de pauze van het concert kunt u genieten van koffie of thee en is het spiksplinternieuwe Chopinalbum verkrijgbaar. Na afloop is er gelegenheid om de musici te ontmoeten tijdens een meet-and-greet, eventueel onder het genot van wijn of fris.

Hartelijk welkom bij dit feestelijke openingsconcert!!
Aanvang : 20:00
Prijs : € 15,-
(kinderen tot 16 jaar: € 5,-)
Locatie : Broedergemeente
Plaats : Zeist
Adres : Zusterplein 20
Postcode : 3703 CB
Tel. nr voor meer info : 0617996123
Reserveren : Reserveren is niet nodig, hartelijk welkom!
Website voor meer info : http://www.wouterharbers.nl
Opmerkingen : Dit concert vormt het eerste in een nieuwe reeks van zes concerten met pianist Wouter Harbers. Een korte impressie van de complete serie: na het openingsconcert op 21 oktober volgt op 18 november een uitvoering van Händels meesterwerk: de Messiah! 23 december geeft Wouter samen met zijn koren (ruim 100 zangers) een kerstconcert. 20 januari 2018 volgt een Schubertiade, 17 februari een Valentijnsconcert en 10 maart wordt deze eerste editie afgesloten met een uniek verzoekprogramma.

Van harte welkom bij de feestelijke opening van deze serie op zaterdagavond 21 oktober!

Concert van de maand
26 oktober 2018
Anamaria Stefan

Concert TIP
6 oktober 2018
Jan Willem Nelleke
Artikelen
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.