Januari    Februari    Maart    April    Mei    Juni    Juli    Augustus    September en verder


Details piano concert in Zwijndrecht op zaterdag 10 februari 2018
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Wouter Harbers
Andere uitvoerenden : Robert Cekov, viool
& Bach Quartet (prof. strijkkwartet)
Programma : Zoekt u een onvergetelijk avondje uit? Kom dan op zaterdagavond 10 februari naar het speciale Benefietconcertconcert in de Oude Kerk te Zwijndrecht! Pianist Wouter Harbers laat u deze avond genieten van de mooiste pianomuziek: samen met een professioneel strijkkwartet en sterviolist Robert Cekov (van het Nationaal Balletorkest) speelt hij muziek die u raakt. De pianist neemt u mee op een Muzikale Wereldreis, met een toegankelijke mix van klassieke werken tot filmmuziek: van de beroemde Air van Bach in een versie voor strijkers en piano tot de virtuoze Widmung van Liszt en van de emotionele muziek van Yiruma tot opzwepende Hongaarse Dansen van Brahms.
Aanvang : 20:00
Prijs : € 10,- (kinderen € 5,-)
Locatie : Oude Kerk
Plaats : Zwijndrecht
Adres : Kerkstraat 49
Postcode : 3331 XL
Tel. nr voor meer info : 0683229613
Reserveren : niet mogelijk
Website voor meer info : http://wouterharbers.nl/concert.php?id=397
Opmerkingen : Dit concert wordt georganiseerd door het HomeTeam Congo: hiermee steunen zij het onderwijsproject voor kinderen en jong volwassenen in Bukavu (Congo) waaraan Adeline en Sjaak van Rijssel al ruim 3 jaar leiding geven. Dit project biedt ruim 80 kinderen dagelijks de mogelijkheid om naar school te gaan en te kunnen bouwen aan een toekomst.
Voor de meeste kinderen in Congo zeker geen vanzelfsprekendheid; zij vullen hun dagen met het bij elkaar scharrelen van allerlei rommel om dit vervolgens voor een paar centen aan de man te brengen. Geen onderwijs betekent voor hen; nauwelijks kansen op arbeid, en dus op inkomen.
Kaarten kosten slechts € 10,00 (tot 16 jaar: € 5,00). De Oude Kerk is open vanaf 19:30u, het concert begint om 20:00u U kunt gratis parkeren rondom de kerk. Reserveren is niet nodig, u kunt uw kaarten bij de ingang kopen. Hartelijk welkom!

Kijk voor meer info op de site van de pianist:
www.wouterharbers.nl

Of klik op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=aCy_PmjfFj4

Concert van de maand
25 mei 2019
Jaap Eilander

Artikelen
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.