Februari    Maart    April    Mei    Juni    Juli    Augustus    September    Oktober en verder


Details piano concert in Schipluiden op zaterdag 26 mei 2018
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Bart van Oort & Petra Somlai
Programma : ‘Mozart en Dussek: Twee Onwaarschijnlijke Tijdgenoten’ met o.a. van Mozart Sonate in D, KV 381 en Sonate in C KV. 521. Van Johann Ladislaus Dussek klinkt Sonate in c, op. 39/3 en Sonate in G, op. 39/2. Daarnaast wordt van Mozart de beroemde sonate in A KV 331 met het bekende Alla Turca gespeeld.
Aanvang : 20:00
Prijs : €18,50
Locatie : Kerkje van dorpje 't Woudt
Plaats : Schipluiden
Adres : 't Woudt 25
Postcode : 2636 HD
Tel. nr voor meer info : 0622183927
Reserveren : http://info@concertentwoudt
Website voor meer info : http://www.concertentwoudt.nl
Opmerkingen : Reserveren is mogelijk via www.concertentwoudt.nl of via info@concertentwoudt.nl of 0622183927 Gereserveerde kaarten kunnen vanaf 19.00 uur op de avond van het concert opgehaald en betaald worden in de hal van de kerk. De toegangsprijs is € 18,50 inclusief een drankje voor of na het concert in het nabijgelegen koffiehuis ‘De Hooiberg’.

Het eeuwenoude kerkdorp ’t Woudt, het kleinste dorpje van Nederland, ligt aan de weg van Delft naar het Westland de N223.

Petra Somlai en Bart van Oort zijn beiden hoofdvakdocent fortepiano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij geven concerten in belangrijke nationale en internationale festivals. Ook geven zij concerten, masterclasses en lezingen over de hele wereld.
In 2010 won Petra Somlai de eerste prijs en de publieksprijs van het Internationale Fortepiano Concours in Brugge (België). In hetzelfde jaar ontving ze de Hongaarse National Junior Prima Primissima Award als meest excellente jonge artiest.
Sinds 1997 verschenen van Bart van Oort ruim vijftig cd’s, waaronder The Art of the Nocturne in the Nineteenth Century, complete Pianotrio’s van Haydn met zijn ensemble de Van Swieten Society), complete werken van Mozart voor piano solo en piano vierhandig, en de complete Klavierstücke van Haydn.

Concert van de maand
25 mei 2019
Jaap Eilander

Artikelen
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.