Details piano concert in Putten op maandag 29 april 2019
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Wouter Harbers
Programma : Wouter speelt 'de mooiste muziek' uit zijn brede repertoire. Reken op muziek van Chopin tot Einaudi.
Aanvang : 10:30
Prijs : gratis, collecte
Locatie : Kasteel De Vanenburg
Plaats : Putten
Adres : Vanenburgerallee 13
Postcode : 3882 RH
Tel. nr voor meer info : 06 3860 3539
Reserveren : http://info@wouterharbers.nl
Website voor meer info : http://www.wouterharbers.nl/concert.php?id=536
Opmerkingen : De enthousiaste pianist Wouter Harbers (33) is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Kasteel De Vanenburg ontdekte deze gedreven musicus, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen’. De Vanenburg geeft Wouter daarom vanaf 29 april de kans om zijn passie ook in Putten te delen in een nieuwe serie gratis koffieconcerten in de Oranjerie van het kasteel.

Kom kennis maken met Wouter tijdens zijn eerste koffieconcert in Putten: op maandagochtend 29 april bent u vanaf 10:00u welkom voor een lekker bakje koffie. Om 10:30u wordt de serie feestelijk geopend, waarop Wouter start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt verrast hij u ook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi!

Kunt u maandagochtend 29 april niet? Geen nood: tot en met oktober 2019 is het elke laatste maandagochtend van de maand raak. Naast zijn rol als solist begeleidt Wouter ook graag, dus hij neemt ook vaak een collega mee die de sterren van de hemel zingt of speelt. Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist en Amersfoort een daverend succes is en waarom Kasteel De Vanenburg de koffieconcerten graag naar Putten haalt! Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.

Concert van de maand
25 mei 2019
Jaap Eilander

Artikelen
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.