Details piano concert in Zaandam op woensdag 25 september 2019
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Wouter Harbers
Programma : Chopin, Liszt, Wibi Soerjadi
Aanvang : 11:00
Prijs : gratis, collecte
Locatie : Westzijderkerk
Plaats : Zaandam
Adres : Westzijde 75
Postcode : 1506 ED
Tel. nr voor meer info : 06 2676 3338
Reserveren : 06 2676 3338
Website voor meer info : www.wouterharbers.nl
Opmerkingen : De enthousiaste pianist Wouter Harbers (33) is in Zeist, Amersfoort en Putten een fenomeen. Elke maand verwent hij zijn concertgangers daar met een ochtend vol romantische pianomuziek. Vanaf 25 september komen deze gratis koffieconcerten ook naar Zaandam.

Op woensdagochtend 25 september bent u vanaf 10:30u welkom in de Westzijderkerk. De koffie staat dan klaar, zodat u uw week goed kan beginnen. Om 11:00u wordt de serie feestelijk geopend, waarna Wouter start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt verrast hij u ook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi.

Kunt u woensdagochtend 25 september niet? Geen nood: tot en met april 2020 is het elke laatste woensdagochtend van de maand raak. Naast zijn rol als solist begeleidt Wouter ook graag, dus neemt hij regelmatig een collega mee die de sterren van de hemel zingt of speelt. Kom een keer ervaren waarom een koffieconcert het beste begin van de week is.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begint om 11:00u en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 10:30u. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 2676 3338.

Hartelijk welkom!

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.

Concert van de maand
Feestelijk Kerstconcert
Concertgebouw A'dam
Wouter Harbers & Friends
23 december 2019
Artikel
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
Artikel
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.