Februari    Maart    April    Mei    Juni    Juli    Augustus    September    Oktober en verder


Details pianoconcert in Zeist op zaterdag 12 oktober 2019
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Wouter Harbers
Andere uitvoerenden : Vocaal ensemble Lobet den Herrn
Programma : Bach, Fauré, Chopin, Satie, Rutter
Aanvang : 16:30
Prijs : gratis, collecte
Locatie : Sionskerk
Plaats : Zeist
Adres : Jacob Catslaan 73
Postcode : 3705 BP
Tel. nr voor meer info : 0626763338
Reserveren : http://info@wouterharbers.nl
Website voor meer info : www.zaterdagmiddagconcertenzeist.nl/
Opmerkingen : Na een daverende start is binnenkort het tweede concert van de serie zaterdagmiddagconcerten in Zeist! Op 12 oktober bent u van harte welkom in de Sionskerk. Pianist Wouter Harbers neemt dan zijn koor ‘Lobet den Herrn’ uit Bodegraven mee om u te verwennen met een prachtig programma.

Koor en pianist voeren u mee in een reis door de tijd. Dankzij het chronologische programma hoort u de ontwikkeling van drie eeuwen klassieke muziek. De musici starten met muziek van Bach: eigenlijk museumstukken, deze 300 jaar oude muziek, maar nog steeds feest! Vervolgens hoort u subtiele werken van Schubert, Brahms en Fauré: een eeuw Romantiek.

Chopin en Rachmaninoff lieten zich duidelijk inspireren door Bach. Daar vertelt Wouter u graag meer over, en hij speelt enkele préludes van deze drie heren. Uiteindelijk belanden we via Satie bij de moderne klanken van Einaudi. Het koor sluit af met prachtige koorwerken van John Rutter. Daarna kunt u hopelijk weer vol inspiratie verder in uw eigen heden!

Kom meegenieten op zaterdagmiddag 12 oktober. U bent vanaf 16:00u welkom in de Sionskerk. Het concert begint om 16:30u en duurt een uur. U kunt gratis naar binnen, maar niet naar buiten: er is een collecte bij de uitgang. Kijk voor meer info op www.zaterdagmiddagconcertenzeist.nl. Hartelijk welkom!

Concert van de maand
28 maart 2020
Jaap Eilander

Artikel
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
Artikel
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.