Februari    Maart    April    Mei    Juni    Juli    Augustus    September    Oktober en verder


Details pianoconcert in IJhorst op maandag 14 oktober 2019
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Wouter Harbers
Programma : 'De mooiste pianomuziek', met composities van o.a. Schubert, Chopin, Liszt, Einaudi en Yiruma
Aanvang : 14:30
Prijs : gratis, collecte
Locatie : Dorpskerk
Plaats : IJhorst
Adres : Kerkweg 8
Tel. nr voor meer info : 0638603539
Reserveren : http://info@wouterharbers.nl
Website voor meer info : www.wouterharbers.nl/concert.php?id=586
Opmerkingen : Koffieconcerten in de Dorpskerk in IJhorst (bij Staphorst)

Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie: dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Op maandag 14 oktober opent de Zeister pianist ook in IJhorst een serie koffieconcerten.

U bent vanaf 14.00 uur hartelijk welkom in de Dorpskerk. Voor aanvang van het concert wordt er gezellig koffie gedronken. Om 14.30 uur begint het eigenlijke concert dat ca een uur duurt. Wouter speelt uitsluitend fraaie werken voor iedereen en licht zijn optreden op een lichtvoetige, vrolijke en verrassende manier toe. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten.

De serie start maandagmiddag 14 oktober met een muzikale kennismaking: Wouter laat u dan graag zijn tien mooiste stukken pianomuziek horen. Na een feestelijke opening neemt hij plaats achter de vleugel om u te trakteren op onder andere een poëtische nocturne van Chopin en de meeslepende Liebestraum van Liszt. Ook verrast hij u met eigentijdse muziek. Het concert wordt afgesloten met een virtuoze compositie van Wibi Soerjadi.

De koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Kunt u 14 oktober niet? Geen nood: komend half jaar heeft u op elke tweede maandagmiddag van de maand een herkansing! Laat u op één of meer van deze middagen verwennen door Wouter die bij diverse koffieconcerten ook nog een andere musicus meeneemt.

De toegang tot het concert is gratis; wel is er een collecte. Het concert begint om 14.00 uur en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 14.00 uur. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of bel naar 06 2676 3338.

Hartelijk welkom!


Concert van de maand
28 maart 2020
Jaap Eilander

Artikel
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
Artikel
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.