Details pianoconcert in Breda op dinsdag 1 september 2020
LET OP: Dit concert heeft reeds plaatsgevonden. Voor een actueel overzicht klikt u hier.
Pianist : Wouter Harbers
Andere uitvoerenden : Rutger van Oeveren, bariton
Programma : o.a.:
Grieg, Morgenstimmung (arr. Grieg)
Mendelssohn, Frühlingslied
Liszt, Waldesrauschen
Saint-Saëns/Godowsky, Le Cygne

& vrolijke wandelliederen door bariton Rutger van Oeveren
Aanvang : 11:00
Prijs : € 15,00 (incl. koffie)
Locatie : Waalse Kerk
Plaats : Breda
Adres : Catharinastraat 83
Postcode : 4811 XG
Reserveren : http://www.koffieconcerten.nl
Website voor meer info : www.koffieconcerten.nl/locatie.php?locatie=Breda
Opmerkingen : Gezellig koffieconcert in Waalse Kerk

BREDA - Pianist Wouter Harbers heeft een missie: pianomuziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat doet hij vanaf 1 september maandelijks in de Waalse Kerk te Breda. Natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM met max. 60 luisteraars in de Waalse Kerk. Wees er dus snel bij om dit feestje bij te wonen…

De programmering is toegankelijk en tussendoor licht Wouter de muziek toe aan de hand van interessante achtergrondinformatie en leuke feitjes over componisten en muziekteksten.  

Rutger en Wouter openen het seizoen met een programma vol zomerse wandelliederen: de paden op, de lanen in, maar dan iets klassieker. Pluk een roos in ‘Heidenröslein’ van Goethe, laat u vangen door de visser in ‘Die Forelle’ van Schubert en droom weg bij ‘Mondnacht’ van Schumann.
U kunt ook rekenen op een aantal piano-solostukken, zoals de schilderachtige ‘Morgenstimmung’ van Grieg en het spectaculaire 'Waldesrauschen' van Liszt.

Rutger en Wouter vormen al jaren een lied-duo: samen kregen ze les van o.a. Elly Ameling, Robert Holl en Julius Drake, ze werden geselecteerd voor internationale masterclasses in Oxford en traden meerdere malen live op voor Radio 4. Kom het zelf ervaren in de Waalse Kerk. Koffie vanaf 10:30u, het concert start om 11:00u en duurt een uur.  

Kunt u dinsdagochtend 1 september niet? Geen nood: komend half jaar is het elke eerste dinsdagochtend van de maand raak. Laat u verwennen op een muzikale ochtend door Wouter. Kijk op www.koffieconcerten.nl voor de volledige agenda.

Vanwege de Corona-maatregelen laten we slechts een beperkt aantal luisteraars toe en uiteraard is alles op 1,5 meter afstand georganiseerd. Daardoor zijn we genoodzaakt 15 euro entree te heffen, incl. koffie. Koop uw tickets via www.koffieconcerten.nl (let op: vooraf reserveren is verplicht).

Concert van de maand
28 maart 2020
Jaap Eilander

Artikel
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
Artikel
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.