Juni    Juli    Augustus    September    Oktober    November    December    Januari 2022    Februari 2022 en verder


Details piano concert in Putten op maandag 28 juni 2021
Pianist : Wouter Harbers
Programma : Nachtmuziek om bij weg te dromen: Chopins poëtische nocturnes… Elke pianoliefhebber is er dol op. En pianist Wouter Harbers heeft deze verstilde juweeltjes als specialiteit ontwikkeld. Recensenten schreven hier enthousiast over; ‘De muziek van Chopin past Harbers als een handschoen.’ In het klassieke blad Luister werd geschreven: ‘Wouters liefde voor de muziek en zijn respect voor Chopin klinken in alle noten door.’ En in een landelijke krant verscheen: ‘Bovendien beschikt Wouter over een flinke portie poëtische zeggingskracht.’

Alle ingrediënten voor een onvergetelijk uur nocturnes op een doordeweekse dag… Kom meegenieten in de chique Oranjerie van Kasteel De Vanenburg te Putten. Om wakker te blijven bij al deze nachtmuziek schenken we vooraf koffie. Tussen de stukken door zijn er persoonlijke toelichtingen en citaten uit brieven van Chopin. Welkom!
Aanvang : 10:30
Prijs : € 20 (incl. koffie vooraf)
Locatie : Kasteel De Vanenburg
Plaats : Putten
Adres : Vanenburgerallee 13
Tel. nr voor meer info : 0617996123
Reserveren : http://www.koffieconcerten.nl
Website voor meer info : www.koffieconcerten.nl
Opmerkingen : Er zijn 28 juni twee koffieconcerten in Kasteel De Vanenburg: 10:30u en 14:30u. Bij deze concerten zijn max. 42 bezoekers welkom, uiteraard binnen de geldende corona-maatregelen.

Concert van de maand
28 maart 2020
Jaap Eilander

Artikel
Vergroot de belangstelling voor uw pianoconcert
Artikel
mooi pianospelen; zó doe je dat!


www.pianoconcerten.nl is de meest uitgebreide, overzichtelijke en actuele agenda voor klassieke pianoconcerten in Nederland.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit foutieve gegevens of annulering van een concert.
Wij raden u dan ook aan om, alvorens een pianoconcert te bezoeken, informatie in te winnen bij de betreffende organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze site?
Stuur dan een e-mail naar info@pianoconcerten.nl.